Restorant

Shijoni një pjatë të shijshme ndërsa shikoni oqeanin e pafund . . .

Ushqim deti dhe mish i shkëlqyeshëm, e gjeni të vendosur në çati të Hotel Mira Mare. Shijoni tingujt e flladid të lehtë që vjen, dhe erës së qëndrueshme nga lëkundja e varkave.

Restorant i hapur

Të gjitha vendet janë jashtë, por mbulohen me çadra. Klientet mund të shijojnë një birrë të ftohtë ndërsa ndjejne aromen e ushqimit të tyre duke u përgatitur në kuzhinë afër. Ky restorant në ajër të hapur ka karakter të rastësishëm dhe ushqim të shkëlqyeshëm.