MË SHUME RRETH NESH

EKIPI YNE

Hotel Mira Mare është zgjedhja ideale për pushime, jo vetëm për adhuruesit e natyrës dhe detit, por edhe për ata që duan notin, zhytjen në ujë, ngjitjen, biçikletën, peshkimin!
Ne i trajtojmë të gjithë vizitorët tanë si miq dhe mysafirë dhe jo si numra ose thjesht një klient.
Ne përpiqemi shumë të zhvillojmë të gjitha imazhet dhe ëndrrat tuaja individuale dhe nuk pajtohemi me termin Industri Hoteli siç quhet dhe trajtohet në ditët e sotme.