Hotel Mira Mare

Zgjedhja më e mirë . . .

Tipet e dhomave

Dhomë Luksoze Dopjo me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Suitë me Pamje nga Deti

Dhomë Treshe me Pamje nga Deti

Dhomë Familjare me Pamje nga Deti

RZERVO TANI DHE KURSE

Bëni rezervimin tuaj direkt me hotelin tonë dhe përfitoni nga cmimi me i mire.
Merrni cmimin më të mirë për Hotel Mira Mare duke rezervuar përmes faqes tonë zyrtare.

“Një hotel duhet të lehtësojë udhëtarët nga pasiguria dhe vetmia e tyre. Duhet t'i bëjë ata të ndihen të ngrohtë dhe komod ".

— Bill Kimpton